Big Tech er i ferd med å bli sin egen verste fiende. Google har nettopp varslet at det vil luke ut misinformasjon om vaksinene slik de før gjorde om coronaviruset. Når AP/NTB rapporterer er det uten et kritisk blikk. Det gjengis som om det som påstås stemmer: At Google luker ut feilinformasjon. Alle opplyste mennesker vet at det ikke finne en standard for sannhet om hverken viruset eller vaksinen.

Det gjør AP/NTB til sensurens forlengede arm:

Helsemyndighetene i mange land har den siste tiden slitt med å slå tilbake mot en jevn strøm av feilinformasjon på internett om koronavaksinene.

– Vi har over lengre tid sett at uriktige påstander om koronavaksinene har gått over i generell feilinformasjon om vaksiner, og vi er nå på et punkt der det er viktigere enn noen gang før å utvide arbeidet vi startet med covid-19, til også å gjelde andre vaksiner, heter det i et blogginnlegg fra videogiganten.

AP/NTB skriver med glatt ansikt at det er vaksinemotstandere som sprer frykt.

Fram til onsdag hadde vaksinemotstandere nådd ut til titusenvis av abonnenter via YouTube. Der har de bygget opp under frykt for vaksinene, som helseeksperter har påpekt at trygt er blitt brukt i flere tiår.

Men videoer som den Project Veritas har lagt ut ligger fortsatt på youtube etter over en uke, selv om tittelen er at vaksinene er full av «shit». Hvis den nå fjernes vil youtube ha vist at de er totalitære og ikke tåler at folk forteller om sine erfaringer. Det vil sette fart i snakket mann-til-mann om at vaksinen er farlig og at fakta underslås.

Det er ingen forskjell på virkningen av sensur i kommuniststater og teknologisk avanserte moderne stater. Det slår tilbake.

Document laster ned alle videoer som vi tror kan bli tatt ned.

Project Veritas er ved å bli en meget profesjonell aktør. Men norske medier vil ikke vite av dem.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂