Snart er det alvor: Meningsmålingene viser en svært laber tendens for Ap og det nytter ikke sminke fakta. Vi spør Helena Edlund i Sverige hvordan det norske valget ser ut fra Stockholm. Det er nesten ikke synlig, svensker hører ikke noe om valget i Norge. Men det betyr ikke at det som skjer i nabolandene har relevans for oss.

Document akter å trekke Sverige og Danmark inn i dekningen. Vi vet at leserne er opptatt av særlig Sverige og forstår at det har betydning for Norge. Våre medier ønsker ikke at borgerne skal få ærlig informasjon om hvor dårlig det går for søta bror. Men et slikt engasjement kan være en solidaritetshandling.

Vi akter å gjøre seerne kjent med partilederne i nabolandene og hva partiene står for.

Vil man ha et eksempel på hvor ulike vi er, er det nok å ta en titt på Centern. Leder Annie Lööf er noe av det mest urbane, politisk korrekte man kan tenke seg. At hun er motstykket til Slagsvold Vedum er nærmest ufattelig. Skal man forstå Sverige må man forstå hvordan en slik leder kan representere svenske bønder.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂