Hva gjør man? Datteren blir voldtatt av to innvandrere. Moren legger ut historien på facebook.com, men forstår for sent hvordan opionionen reagerer. Hun trekker storyen, men da har den allerede rukket å spre seg. I stedet legger hun ut en plakat som viser at hun ikke stemmer SD. Ikke under noen omstendigheter.

Aneth Amundsson er tydelig engasjert på venstresiden.

Dette er et kammerspill i tre akter.

Første akt utspiller seg fredag 23. mai. Da deler Aneth Amundsen en statusoppdatering fra en bekjent som har vært i Kristianstad, der Sverigemokratene har hatt stand foran EU-valget. Han reagerer på at SD har «tillatelse» til å spre sitt materiale under feiringen av byens 400 årsjubileum.

Så skjedde noe som slo ut det politiske menneske. Amundsson reagerte som mor.

 

AnethAmundsson250514slettet

På søndag ble voldtekten rapportert i den lokale Vedlandaposten (uten signalement på voldteksforbryterne).

Amundsson skriver på en åpen facebookvegg. Da hun forsto hvilke følelser datterens historie vakte, våknet det politiske vesenet.

AnethAmundsson260514

Hun legger til:

«Tack till alla som finns här i vår svåra stund. Det finns nog de som tycker att det är märkligt att gå ut med detta men det finns två anledningar. Dels få hjälp med att hitta görövrarna och sen så vill alicia inte bli ett offer och det är hennes sätt att bearbeta detta».
Morgenbladet gjorde for en stund siden en stor sak av en annen svensk jente som ble mishandlet. Hennes blodige ansikt gikk verden rundt. Også hun reagerte på at nettsider hun var uenig med politisk, slo opp storyen. Men hva kan man vente seg hvis man går ut med en story – at man har kontroll på den?
Historien om moren og datteren er et tidsbilde av dagens Sverige. Det er komplisert og smertefullt. Skal man forstå dagens mentalitet i Sverige må alt med.
http://www.uriasposten.net/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.