Det kan være i tråd med Stortingets regelverk så mye det vil: Det er kritisk at lederen for et parti med «kristelig» i navnet – som snakker om verdier på inn- og utpust – kan mistenkes for å berike seg ved å balansere på kanten av regelverket.

Krf balanserer allerede på kanten av sprerregrensen. Dette kan være saken som vipper partiet under: de har 3,98 på snittet av de siste fylkesmålingene…

Verdier er også senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum opptatt av. Han vil ha en nasjonal markering av jubileet for kristningen av Norge i 2030 – på linje med grunnlovsjubileet i 2014. Dette må knesettes i et rødgrønt regjeringsprogram, fastslår Vedum.

– Det er en så helt definerende hendelse i vår nasjons historie og vår nasjons selvbilde, at en stormarkering må på plass, sier Sp-lederen.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂