En sak som har vakt stor oppmerksomhet i USA er rike mennesker som kjøper seg plass for barna sine på prestisjeuniversitet, selv om de ikke er kvalifisert.NTB:Lori Loughlin løslatt: Den amerikanske skuespilleren Lori Loughlin er løslatt etter å ha sonet to måneder i fengsel for å ha betalt bestikkelser for å få døtrene inn på college.

Loughlin ble løslatt fra et føderalt fengsel i Dublin i California mandag.

Skuespilleren og ektemannen, klesdesigneren Mossimo Giannulli, er dømt for å ha betalt 500.000 dollar for å sikre sine to døtre plass på University of Southern California ved at de ble oppført som rekrutter på universitetets rolag, til tross for at ingen av jentene drev med roing.

Giannulli soner en dom på fem måneders fengsel i Lompoc i nærheten av Santa Barbara. (NTB)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂