Paul Pelosi som er gift med Speaker of the House Nancy Pelosi, USA, erklærte seg tirsdag skyldig i å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand og forårsaket personskade i forbindelse med et krasj og arrestasjon i mai.

Investoren og mangemillionæren var selv ikke til stede under rettsmøtet i California. En advokat erklærte skyld på hans vegne.

Pelosis avtale om tilståelse inkluderer fem dagers fengsel, ifølge dommeren. 82 år gamle Pelosi har allerede sonet fire av disse dagene. Den siste dagen vil bli dekket av åtte timers arbeidstid, skriver Epoch Times.

Pelosi vil få tre års prøvetid og må delta i et tre måneders program mot promillekjøring, ha tenningsblokkering installert i kjøretøyet og betale erstatning.

Pelosi hadde angivelig en promille som lå 0,082 prosent høyere enn den lovlige promillegrensen i California da han krasjet sin Porsche i en SUV. Blodprøven ble tatt to timer etter kollisjonen.

Politiet har ikke frigitt kroppskameraopptak av arrestasjonen.

 

 

Kjøp «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.