Kriminaliteten i California kom fredag hjem til ekteparet Pelosi. Det var Paul (82) som var hjemme og fikk gjennomgå. Den triste sannhet er at dette er hverdagskost i Demokratenes California.

Mannen brukte hammer, skriver Fox News.

Det kan virke som om voldsmannen visste hvem han brøt seg inn hos.

En talsmann for Pelosi sier at 82 år gamle Paul Pelosi ble overfalt og banket kraftig opp av en mann som brøt seg inn i ekteparets hjem i San Francisco tidlig fredag.

Paul Pelosi får behandling på sykehus og det er ventet at han vil bli helt bra igjen, opplyser Pelosis talsperson Drew Hammill i en kunngjøring.

– Angriperen er i varetekt og motivet etterforskes, heter det.

Det er ikke lenge siden Paul Pelosi ble tatt for fyllekjøring. Nancy var på reise. Paul var helt bortreist og hadde problemer med å gjøre rede for seg.

En mann brøt seg inn i kontoret til Gretchen Whitmer, guvernøren i Michigan, som risikerer å tape for Republikaneren Tudor Dixon.

Whitmer anmeldte selv mannen, noe som vakte en viss oppsikt. At Pelosis skulle bestilt et voldelig overfall virker ikke sannsynlig, men andre kan ha tenkt at det vil generere sympati 12 dager før valget.

NTB spiller opp til denne tankegangen ved å late som om det er Demokrater som er truet.

Hendelsen retter søkelyset på sikkerheten til medlemmer av Kongressen og deres familier, ettersom truslene mot lovgivere er på et rekordhøyt nivå snart to år etter at fanatiske tilhengere av Donald Trump stormet kongressbygningen i Washington.

Medlemmer av Kongressen har mottatt mer i økonomisk støtte til sikkerhet i sine hjem. (NTB)

Sannheten er at Chuck Schumer har truet høyesterettsdommerne på trappen til høyesterett. Nancy har trukket på skuldrene av truslene mot høyesterett, til tross for at en drapsmann nådd frem til huset til Brett Kavanaugh.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.