Enorme menneskemengder kommer for å høre Trump. Her fra Hickory, North Carolina, 1. november. Foto: Chris Carlson/AP/Scanpix

Mediene forsøker å suggerere seg selv og publikum med at en Biden-seier er uunngåelig, ettersom han leder med ti prosent nasjonalt. Alle vet at det er make-believe: Målingene er ikke til å stole på.

Går man ned på delstatsnivå, ser man noe helt annet – en entusiasme for Trump som er uten sidestykke. Selv Demokratiske politikere må innrømme det: Han har noe ingen andre har hatt, noensinne.

Conrad Black sa det slik til Eric Metaxas: Trump bryr seg virkelig om den vanlige kvinne og mann. Det er ikke affektert, og de merker det. Han er deres folketribun.

Biden, derimot, begynner å merke slitasjonen, ikke bare av alderen, men av avsløringene. De spiser seg inn og farger bildet av mannen og familien.

Syv millioner tunet inn for å se Tucker intervjue Bidens forretningspartner Tony Bobulinski sist uke. Twitter måtte fredag oppheve suspensjonen av New York Posts Twitter-konto. Alt oppstyret rundt selskapets sensur gjorde at aksjekursen falt.

Sensur er bad for business så lenge det finnes transparente medier og en vilje til å holde de dårlige ansvarlige.

Hvis Trump vinner, blir det en annen dans, og Big Tech vet det. Derfor har de kastet inn alt de har for at Biden skal vinne. Men med slike partnere og slike metoder slår støtten delvis kontra.

92 prosent av dekningen av Trump er negativ. Man skulle tro at dét ville slå ham over ende.

Men det økonomiske oppsvinget på nær 8 prosent på en måned var kjærkomment. Trump har skrytt av V-oppsvinget, og der kom det. Annualisert blir veksten på 33 prosent, den høyeste noen gang.

Trump kan og vil levere. Det er hva tallene forteller. Trump har undertegnet en eksekutiv ordre som forbyr å klusse med fracking. Biden gjorde kampanjens største blunder da han sa han ville fase ut olje og gass innen 2035. I et land som har slitt seg gjennom nedstengninger pga. covid og trenger arbeidsplasser mer enn noensinne, var det et gigantisk selvmål.

Vanlige mennesker får bekreftet at det grønne skiftet er et luftslott de må betale regningen for. Det bygger opp under forestillingen om en elite som ikke bryr seg. Kløften blir enda dypere.

Biden står på feil side. Trump på den riktige.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.