Trøndelag politidistrikt har iverksatt etterforskning og vil gjennomføre avhør av mannen som er siktet for mishandling i nære relasjoner etter knivstikking natt til onsdag. Foto: Ned Alley / NTB

Mannen som natt til onsdag ble pågrepet etter knivstikkingen i Overhalla, er samboeren til kvinnen i 30-årene som ble knivstukket.

Kvinnen og hennes far i 50-årene ble skadd i hendelsen. Kvinnen har moderate skader og er innlagt ved Namsos sykehus, og hennes far har fått mindre skader.

Den siktede mannen ble pågrepet av en politipatrulje litt over klokka 1.30 utenfor Namsos sentrum natt til onsdag. I forbindelse med pågripelsen brukte politiet peppergass.

Mannen er siktet etter straffelovens paragraf 282 – mishandling i nære relasjoner, opplyser politiet til Adresseavisen.

– Politiet har iverksatt etterforskning og vil gjennomføre avhør av både den siktede og vitner, samt tekniske undersøkelser på stedet. Arbeidet er påbegynt, og vi mener vi har et sterkt mistankegrunnlag, sier etterforskningsleder Line Marthe Fuglum Juliussen i Trøndelag politidistrikt.

Det var tre barn under 18 år til stede i boligen da hendelsen fant sted. Disse har ikke fått fysiske skader og blir nå ivaretatt av barnevernet og kommunens kriseteam.

Det blir tatt stilling til begjæring om varetektsfengsling senere onsdag.

Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.