Politiet i utrykning. Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB Scanpix

En kvinne i begynnelsen av 20-årene ble mandag kveld kjørt til Sykehuset Namsos med alvorlige skader. Fire personer er siktet for kroppsskade i saken.

– Det har vært en alvorlig hendelse i Namsos. Politiet fikk melding om dette litt før klokka 21 mandag kveld, sier jourhavende politijurist Anne Haave i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Tirsdag morgen opplyser politiet at kvinnen ikke har livstruende skader.

Voldsepisoden skjedde i en privat bolig. Mandag kveld var politiet på åstedet og fikk kontroll på dem som var der.

Fire personer er pågrepet og siktet for kroppsskade eller medvirkning til kroppsskade i saken, som etterforskes som en alvorlig voldshendelse.

– Vi har siktet flere i saken og vi fortsetter med avhør av disse igjennom dagen, sier politistasjonssjef Svenn Ingar Viken i Namsos.

Han utelukker ikke at flere personer kan bli siktet. Det var tirsdag ettermiddag ikke tatt stilling til om noen av de siktede skal fremstilles for varetektsfengsling.

Politiet har foretatt flere avhør av dem som befant seg i boligen og har iverksatt tekniske undersøkelser.

– Vårt fokus nå er å få kartlagt hendelsesforløpet og vi jobber fortløpende med å avdekke hva som har skjedd, sier Viken.

 

Kjøp Asle Tojes bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.