Fem døde barn er funnet i en leilighet i tyske Solingen. Illustrasjonsfoto: REUTERS/Fabrizio Bensch/ NTB Scanpix

Som politiet bekreftet overfor BILD, ble fem døde barn funnet i en privat leilighet i en bygård. Nå bekreftes det at det trolig er en ung mor som har drept barna sine, for deretter å forsøke å ta sitt eget liv.

I følge den tyske avisen BILD skal bestemoren til barna ha ringt politiet og rapportert at datteren hennes (27) hadde drept fem av barna sine og reist med et annet barn – med sikte på å drepe seg selv.

Politiet fant barna (1, 2, 3, 6, 8) døde i leiligheten i Hasseldelle-distriktet. Klokken 13.46 hoppet moren – rundt 35 kilometer unna – foran toget på sentralstasjonen i Düsseldorf. Hun overlevde alvorlig skadd og er under politibeskyttelse, skriver avisen.

Kvinnens sønn på 11 år skal ha blitt funnet uskadd sammen med bestemoren.

 

Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!