Faren skal ha knivstukket sine to barn og kastet dem fra balkongen. Nå har politiet meldt at det yngste barnet døde av skadene.

To små barn ble funnet alvorlig skadd utenfor en bygård i Hässelby søndag kveld. Barna ble fraktet med ambulansehelikopter til sykehus, men ett barns liv sto ikke til å redde. Mandag morgen meldte politiet at det yngre barnet er omkommet. Det eldste barnet har livstruende skader og er fortsatt under behandling.

Les mer: Sverige: To små barn kastet fra leilighet, hardt skadet

Faren knivstakk barna

Alarmen til politiet kom klokken 21.46 søndag, da de hardt skadde barna ble oppdaget av en forbipasserende. Ifølge opplysninger i Expressen og Aftonbladet mistenker politiet at de to barna ble knivstukket av faren mens de lå i sengene sine. Faren kastet deretter barna fra leilighetens balkong, som ligger rundt 15 meter fra bakken, og skadet seg deretter med kniven.

Mannen skal være 45 år gammel og tidligere ustraffet.

En nabo intervjuet av Expressen forteller at naboene tidligere har varslet om familien og at de også hørte lyder og bråk fra leiligheten søndag kveld.

– Vid klockan 17 hörde vi mannen skrika och gråt. Vi trodde att det var som vanligt, så vi struntade i det. Senare grät och sprang de igen, möbler flyttades, lät det som.

Foreldrene ble arrestert for drap

Både moren og barnefaren ble pågrepet på stedet og ble arrestert mandag, mistenkt for drap og drapsforsøk.

Politiet bekrefter at en av dem hadde skader under pågripelsen, og at personen ble tatt hånd om på sykehus. Det ble foretatt en teknisk undersøkelse av familiens leilighet i løpet av natten. Ifølge Aftonbladet har politiet sikret seg blod i leiligheten og beslaglagt klærne til de pågrepne foreldrene.

Politiet opplyser at barna er under ti år. Ifølge kilder til Document skal barna være født i 2014 og 2018.

Kjøp «Den ulykkelige identiteten» av Alain Finkielkraut fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.