To små barn er funnet svært hardt skadet utendørs ved et bolighus i Hässelby utenfor Stockholm. Ifølge kilder skal barna ha blitt kastet fra en leilighet.

En stor politiaksjon pågår søndag kveld i drabantbyen Hässelby vest for Stockholm. Politiet ble varslet klokken 21.46. En forbipasserende skal da ha funnet to små barn alvorlig skadd og liggende på bakken utenfor en bygård. Politiet opplyser at begge barna er «under ti år». Barna er fraktet til sykehus med ambulansehelikopter.

– Det är två barn som har hittats allvarligt skadade. Vi misstänker att de har fallit från hög höjd, sier Helena Boström Thomas, pressetalsperson for Stockholmspolitiet, til Expressen.

Inne i det som skal være hjemmet til barna fant politiet en skadd mann i 45-årene. Ifølge Expressen er mannen mistenkt for først å ha skadet barna alvorlig inne i leiligheten, for deretter å ha kastet dem ut fra leilighetens balkong.

En massiv aksjon med politi og redningstjeneste fant sted søndag kveld. Blant annet ble to ambulansehelikoptre kalt til stedet, og vitner forteller om «forferdelige scener».

Politiet hadde ved 23.30-tiden ikke utstedt en strafferamme, men ifølge kilder skal den skadde mannen ha blitt pågrepet, mistenkt for drapsforsøk. En kvinne skal også ha blitt pågrepet av politiet.

– Vi avvaktar med brottsrubricering men vi kan inte utesluta att det ligger ett brott bakom händelsen, sier Helena Boström Thomas.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.