En familie på fire – mor og tre barn, alle under 10 år, ble torsdag funnet drept i en leilighet i Angered som sto i brann.

Det var bare brannen som gjorde at de drepte ble oppdaget. Alarmen gikk litt før klokken 0900. Da redningsmannskapene tok seg inn fant de kvinnen på 35 og de tre barna. Kvinnen og ett av barna var allerede døde, et annet barn døde i ambulansen, og det tredje på sykehus.

Politiet sier at de fire var alvorlig skadet forut for brannen og betrakter det som drap.

Händelsen rubriceras som mord alternativt dråp.

– Alla fyra har skador på kroppen som inte är brandrelaterade, säger Thomas Fuxborg.

– Vår arbetshypotes är att vi utreder fyra fall av dödligt våld och att de här fyra har blivit utsatta för brott innan branden startar i lägenheten.

– Det här är en tragedi.

Flera av de döda hittades skurna i halsen, uppger flera av varandra oberoende källor för Expressen.

En mann på 54 ble pågrepet i 1230-tiden, mistenkt for drapene. Politiet kaller ham «anhörig», om det er faren eller en nær slektning vites ikke.

Igjen er Sverige åsted for en grufull handling. De fire skal være skåret i halsen med kniv. Svenske medier svelger tungt. Det blir mye på en gang. Og volden minsker ikke.

 

Kvinna och tre små barn döda – misstänkt mord

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂