Stillbilde:ABC News (Australia) / YouTube.
Jordan B. Peterson er blitt smittet av coronavirus, melder hans datter. Peterson har dessuten fått lungebetennelse igjen, for annen gang i år, ingen god kombinasjon. Peterson ble smittet under et opphold i Serbia.

According to his daughter Mikhaila who has been feeding the Sun exclusively the details of her father’s health battles, Jordan Peterson caught coronavirus in a Serbian hospital while recovering from an over-reliance on the anti-anxiety drug Benzodiazepine.

Also according to his daughter, Peterson is battling pneumonia for the second time this year.

Former U of T prof Jordan Peterson contracts coronavirus

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.