Nytt

Filmen «The rise of Jordan Peterson» har verdenspremiere 26. september. Produsenten, Holding Space Films, skriver om filmen: «Et sjeldent innblikk i Jordan Petersons liv og tanker. Peterson er akademikeren og den bestselgende forfatteren som grep verdens oppmerksomhet med sin kritikk av politisk korrekthet og hans livsforandrende filosofi om å oppdage personlig mening i livet.»

Filmen skulle vises i en uke i Carlton Cinema i Toronto, men den ble tatt av plakaten etter at «en eller flere ansatte» ved kinoen klagde. The Post Millennial kontaktet kinoen som kunne bekrefte at det var uenighet mellom de ansatte over filmen.

Filmregissør Marcoccia sa også i en epost at hennes selskap, Holding Space Films hadde registrert motvilje og motstand fra kinoene i Canada og Nord-Amerika. Det viste seg at det skyldes at temaet er Jordan Peterson. De vil ikke «bidra til en kult rundt personligheten Peterson» på noen som helst måte.

“Over the last few months we have been reaching out to mainstream and arthouse cinemas across North America. In many cases, we encountered challenges simply because of the subject matter being Jordan Peterson. Some cinemas got stuck in internal debates. Others told us outright that they thought the film was well done and fair, but that they couldn’t, in good conscience, contribute to the ‘cult of personality around Peterson’ in any way,” sa Marcoccia.

“The most disappointing case for me was the cancellation of a week-long theatrical run that was already agreed upon at Carlton Cinema in Toronto, because apparently one or more staff complained about the film even though they most likely hadn’t watched it.”

Filmen er en oppfølger til den kortere Shut Him Down som ble utgitt ifjor, og dokumenterer de tre siste årene av Jordan Petersons liv.

Thepostmillienial

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!