Nytt

Statsminister Erna Solberg og mat- og landbruksminister Bård Hoksrud ble kjørt rundt med hest og kjerre på Dyrsku’n i Seljord i 2018. Her sitter de sammen med Geir Helge Espedalen, som er daglig leder på Dyrsku’n. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Norges største handels- og landbruksmesse Dyrsku’n blir for første gang avlyst. Messa er blitt arrangert i Seljord siden 1866.

Dyrsku’n skulle etter planen blitt arrangert mellom 11. og 13. september.

– Vi har håpet i det lengste på et annet utfall, men det er klart at hensyn til liv og helse må gå først. Regjeringa fastholdt på pressekonferansen 28. mai at større arrangementer kan medføre risiko for store smitteutbrudd, og derfor blir ikke arrangement som Dyrsku’n lovlig, sier daglig leder Geir Hegle Espedalen i en pressemelding.

Han regner med et omsetningstap på omtrent 70 millioner kroner.

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!

s