Politiet pågrep fire personer kort tid etter ran av Joker-butikken på Billingstad i Asker. 14.05.2020. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

En Joker-butikk på Billingstad i i Asker ble torsdag ettermiddag utsatt for et væpnet ran. Kort tid etter ble fire mindreårige gutter pågrepet for ranet.

Politiet fikk melding om ranet klokken 15.36. Kort tid etter ble den første mistenkte pågrepet, 40 minutter senere opplyste politietat ytterligere to personer var pågrepet.

Etter en omfattende politiaksjon, blant annet ved bruk av politihelikopter, ble den siste gutten pågrepet et stykke unna like før klokken 18.

– Alle fire er under 18 år, så her blir både barnevernet og foreldre involvert. De ble avhørt på stedet og er på vei til politihuset i Oslo, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Stokkli opplyser at politiet ennå ikke har funnet våpenet – en pistol – som ble brukt til å true med seg blant annet en del alkohol fra Joker-butikken.

Ingen skudd ble avfyrt under ranet, og ifølge politiet ble ingen fysisk skadd.

 

 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂