Geir Ugland Jacobsen, nyvalgt leder i Oslo FrP, intervjues av journalist i Document Julie Dahle.

Det er en engasjert FrP-leder som deler sine tanker om hvorfor vi må sette Norge og det norske folk først i dette intervjuet. Ikke minst er det lagspilleren og den rettferdighetssøkende Jacobsen vil blir kjent med. Jacobsen vil ha fokus på realpolitikk og er ikke villig til å la følelsesbaserte innfall styre folks hverdag i Oslo.

Seerne vil møte en FrP-leder som tenker godt om samarbeid og som jobber aktivt for dem han er satt til å lede. Her er det ingen tvil om at vi har å gjøre med en politiker som setter velgernes interesser i høysetet og har klare tanker om lojalitet.

God fornøyelse!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.