Sammen med representanter fra FNs pådrivergruppe for bærekraftmålene besøkte statsminister Erna Solberg (H) frøhvelvet på Svalbard tirsdag ettermiddag. (..) På plass på Svalbard var også flere medlemmer av FNs pådrivergruppe for bærekraftmålene, deriblant Ghanas president Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, som leder gruppa sammen med Solberg. Statsminister Erna Solberg og Ghanas president Nanna Addo Dankwa Akufo-Addo (t.v.) ankommer Svalbard. Statsministeren får deretter en orientering om arbeidet med å sikre Longyearbyen mot ras og skred. Hun vil også møte noen av dem som tidligere er rammet av skred. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.