«Unge kvinner vil ha vegetarmat i jula» skriver nrk.no.

Gud så lei jeg er av å lese om unge kvinner i avisen….. 😉

Unge kvinner vil ditt, unge kvinner vil datt. Og hele verden, og spesielt eldre kvinner med livaktige minner fra sin egen 70-talls møllspiste kvinnekamp, følger spent med.

Mens de unge kvinnenes bekymringløst svinsende og svansende romper vimser rundt livets, utdanningsmulighetenes, vegetarkostens, miljøengasjementets, mammapermisjonens, ullproduktenes, yogamattenes, quinoa-smoothienes og selfienes koldtbord, følger våre aldrende 70-tallsfeminister med som kreps rundt et fat.

Stirrende på «ei ung kvinne».

Jumbalaya Surre Bali.Vegetar-LAN. Og alle andre som har kjempet seg frem mot seier og ny barnevogn.

I kamp mot hatefulle, middelaldrende hvite menn… 😉

«Kvinner viser vei», var det et prosjekt som het en gang. Eller var det flere. Jeg husker ikke. Jeg pleide å bli invitert til slike arrangementer. Som skulle vise at kvinner var bedre enn menn, slik at flere kvinner fikk selvtillit til å kjempe mot mennene, og nedkjempe dem, slik at mennene ville forstå at kvinnene var bedre enn dem og slutte å undertrykke dem.

Jeezes…. 😉

Bare etpar dager igjen nå, så står ribba og pinnekjøttet på bordet. Hold ut! 🙂

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!