Politiet etterforsker det brutale drapet på en 23 år gammel kvinne og hennes hund natt til søndag i Lyon, Frankrike. Arkivfoto: Reuters / Robert Pratta / NTB Scanpix

Et uvanlig brutalt drap ryster Frankrike. En ungdomsgjeng kjørte først over offerets hund. Så kjørte de over hundens 23 år gamle eier, fordi hun ville vente på politiet. Deretter slepte ungdommene henne flere hundre meter etter bilen. Hun ble erklært død på stedet.

Det var natt til søndag den unge kvinnen var ute på luftetur med hunden sin i Lyon, skriver Le Parisien. Gjerningsmennene skal ha kommet kjørende i stor fart og først kjørt over kvinnens hund. Men de ga seg ikke etter å ha drept hunden.

Den unge kvinnen ble deretter påkjørt, før hun ble slept etter bilen flere hundre meter. Livet sto ikke til å redde, og det var brannmennene som først ankom gjerningsstedet som erklærte kvinnen død.

Frankrike er i sjokk over råskapen i det brutale drapet. Politiet har pågrepet tre unge menn, som selv meldte seg til Lyon-politiet. De sitter nå i varetekt.

– Vitneavhør, samt teknisk og taktisk etterforskning av politiet pågår for å avdekke de eksakte omstendighetene rundt denne unge kvinnenes død, informerte påtalemyndighetene til Lyon Mag søndag.

I følge nettstedet er den angivelige sjåføren blant de tre varetektsfengslede.

I følge avisen Lyon Capitale har politiets etterforskning så langt konkludert med at den unge kvinnen løftet opp hunden sin da bilføreren kolliderte med dyret. Han kjørte da angivelig over offeret fordi hun ønsket å vente på at politiet skulle komme, før han og kameratene rømte fra stedet.

Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.