Da den skotske skuespilleren David Tennant mottok prisen «Celebrity Ally» på LGBT Awards i forrige uke, ba han pompøst kvinne- og likestillingsministeren Kemi Badenoch om å «holde kjeft» om farene knyttet til den moderne kjønnsideologien.

Skuespilleren sa at han var på siden av «menneskelig anstendighet» og mener at «alle har rett til å være den de ønsker å være», før han argumenterte mot Badenochs rett til å eksistere slik hun ønsker.

– Inntil vi våkner opp og Kemi Badenoch ikke eksisterer lenger – jeg ønsker henne ikke noe vondt, jeg ønsker bare at hun skal holde kjeft – mens vi lever i denne verden, er jeg beæret over å motta denne [prisen].

Ille nok i seg selv, men det bisarre var da Labours Dawn Butler stolt erklærte at hun var enig med Tennant.

En kvinne som roser en mann for å be en kvinne holde kjeft etter at hun har talt kvinners sak. Velkommen til venstrefeminismen i 2024.

Dette skriver Michael Deacon i The Telegraph. Han synes det er uforståelig at kvinner støtter menn som vil overta kvinners rettigheter.

I forrige måned spurte en meningsmåler i Skottland folk om de var enige i J.K. Rowlings kritikk av kjønnsideologien. Resultatene viste at menn (50 prosent) i langt større grad enn kvinner (33 prosent) sa seg enig i dette. Dette tyder på at kjønnsideologien har større oppslutning blant kvinner enn blant menn.

Jeg synes dette er fascinerende. For i realiteten kjemper disse kvinnene for å få fratatt sine egne rettigheter.

I en annen uttalelse sa Tennant om folk som er kritiske mot transideologien:

– [De er] en liten gjeng med små sytende jævler som er på feil side av historien, og de vil snart forsvinne.

Rowling var raskt på banen med et svar på X.

– Denne mannen snakker om voldtektsofre som vil ha behandling kun for kvinner, sykepleierne som nå saksøker helseforetaket sitt for å ha tvunget dem til å skifte foran en mann, jenter og kvinner som mister idrettsmuligheter til fordel for menn, og kvinnelige fanger som sitter i fengsel sammen med dømte seksualforbrytere.

Som Rowling og Badenoch har forsøkt å påpeke, krever kjønnsideologien at kvinner mister sine rettigheter til idrett kun for kvinner, offentlige toaletter, garderober, sykehusavdelinger, fengsler, voldtektsmottak. Allikevel heier et bemerkelsesverdig stort antall kvinner – særlig unge kvinner på venstresiden – på den nye religionen.

Deacon ser ironien.

Mange beskriver seg selv som «transinkluderende feminister». Noe som, gitt kravene ovenfor, er litt som å beskrive seg selv som en kjøttspisende vegetarianer.

Dette er omtrent på linje med Queers for Palestine.

Politikere spiller det samme spillet, og den norske sosialdemokratiske og woke innstillingen har fullstendig indoktrinert det tidligere borgerpartiet med det orwellske navnet Høyre. Nylig var Tina Bru ute i Aftenbladet med det vanlige utspillet om hva pride-feiring egentlig handler om.

Jeg skal markere Pride fordi jeg vil stille opp for folk rundt meg og vise barna mine de skal kunne elske den de vil, uten å måtte tåle hatefulle ytringer og vold. Pride en markering som alle er invitert til, uansett bakgrunn og legning.

Men Pride virker mer opptatt av ekskludering av motstandere og kritikere enn inkluderingen de skryter ustanselig av. Dessuten: Å elske hvem man vil er ikke noe å hylle. F.eks: MAP er et LGBTQ-uttrykk som står for Minor-Attracted Person. Eller på godt norsk pedofil.

Er de såkalte liberale feministiske kvinnene virkelig fortsatt ikke i stand til å se det? Vel, vi har sett noe lignende på innvandringsfronten, hvor massive antall voldtekter av kvinner og småjenter ikke forhindre venstresidens kvinner om å rope Refugees Welcome og 50 er ikke nok! Voldtektsforbryterne fra Gaza får mer sympati enn voldtektsofrene i Israel.

De marsjere iherdig for å protestere mot sine egne interesser. De er som omvendte suffragetter, skriver Deacon.

De kaster seg foran kongens hest mens de skriker: «Ta fra oss rettighetene våre!»

Heldigvis er det noen positive tegn i galskapen, som at Lia Thomas er fratatt rettigheten til å late som han er en kvinne for å knuse konkurrentene i svømming. En rettssak som ble avsluttet i juni fratok ham muligheten til å konkurrere med kvinner i sommer-OL. Så er det bare å håpe at flere idretter følger etter, og at unge jenter kan få oppholde seg trygt i garderoben uten å måtte akseptere at store menn sprader nakne rundt dem.

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.