Konsernsjef i NSB Geir Isaksen presenterer nytt felles navn for NSB og Nettbuss. Dette var 12. mars. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Geir Isaksen går av som sjef for Vy, melder flere medier. Han lanserte en total remake av NSB under navnet Vy. Det nye brandet ble møtt med massiv kritikk. Den senere tid er Vy blitt plaget av stadig forsinkelser. Anbud går til konkurrenter.

Isaksen kom fra det statlige oppdrettsselskapet Cermaq.

Oppdatering: 

NRK melder i kveld at Isaksen fortsetter som konsulent med 3,2 millioner kr i årslønn.

Forbundsleiar Jane B. Sæthre i Norsk Jernbaneforbund synest avtalen Isaksen har gjort med styret om å behalde 80 prosent av lønna er pussig. Ho meiner slike avtalar i alle fall ikkje er motiverande for tilsette som blir bedne om å vere moderate når selskapet skal bruke sparekniven.

 

Forhåndsbestill Halvor Foslis nye bok til spesialpris her!