De fleste vet underbevisst hva dette er – Taqiya at its finest. derfor vi blir forbannet og lammet. For det første er dette noe OIC har arbeidet for i årevis; å få nasjoner til å stilne kritikk av sin ideologi de tydeligvis vet vil bli kritisert i møte med et demokratisk Europa.

Våre naive politikere, som lever i boblerestene etter etterkrigsparadigmet om at alle kulturer er like, signerte villig Marakesh-avtalen som gjør kritikk av islam ulovlig. Og nå får vi i tillegg handlingsplan mot «islamofobi».

Taqiya – begrepet som lar muslimer lyve for å fremme islam, ordet apologeter som Lars Gule mener er fremste tegn på islamofobi av vestlige som benytter det, burde være grunn nok til å forstå dette er høyst reelt.

Sannheten er vi har blitt så servile og redde så vi ikke tør kritisere islam, og i mellomtiden smøres dette så åpenbart i ansiktene våre av muslimer selv mens «eliten» diskuterer hvorvidt dette var respektfullt av både kronprinsen og de muslimske taqiyanerne der de viser fingeren til vår kultur som så åpenhjertig har tatt i mot disse som insisterer så håndfast å bevare sin kultur de har «rømt» fra.

Dette er så selvsikre muslimene har blitt på at deres strategi har virket. Vel, gratulerer muslimer! Dere har faktisk fått det til. Mot min vilje.

Jeg mener kronprinsen burde snudd seg og gått i protest.

 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!