Byer som Bradford er for lengst forvandlet til et stykke ikke-Storbritannia, slik Danmark har fått ikke-Danmark. Når Katie Hopkins sier det samme om Oslo, blir Raymond og Dagsavisen rasende. De vet hun har rett.

To av Theresa Mays nærmeste medarbeidere sier hun har vært en total fiasko når det gjelder å redusere innvandringen til det nivå regjeringen har lovet.

Two of Theresa May’s closest aides denounce her migration target as a ‘visible statement of failure’

Will Tanner og Richard Chew sier at regjeringen har kommet med tomme løfter. Den har sagt at innvandringen skal ned på 100.000, men har ikke foretatt seg noe for å bringe den under kontroll. Ifjor var nettoinnvandringen 253.000.

Since 2010, immigration has never fallen below 177,000 in a single year. Last year, it stood at 253,000.

Theresa May har lovet, men ingenting er gjort. Den ukontrollerte innvandringen har en hovedfaktor bak Brexit i 2015. Men det er som om politikerne ikke vil ta signalet fra velgerne, i stedet har de arbeidet i tre år med å undergrave resultatet.

Det er samme reaksjon som Demokratene og anti-Trump-mediene i USA: De nekter å anerkjenne et valgresultat de ikke liker. Denne antidemokratiske innstillingen er hoveddrivkraften bak polariseringen i Vesten.

Den samme autoritære eliten kaller motstanderne for «høyrepopulister» og «hvite nasjonalister». Det blir det god stemning av.

Tanner og Chew arbeider for den nyopprettede tenketanken Onward. De advarer regjeringen:

But speaking ahead of the release of the Onward report, Mr Tanner said: “With net migration adding the equivalent of a city the size of Newcastle to the population each year, it is hardly surprising that the public no longer trust politicians on immigration.

“The tens of thousands target was once a powerful statement of intent but it has become a visible statement of failure. The next Prime Minister must replace it immediately.

“In its stead, we need a firm system that forces business and Whitehall to confront the trade offs involved in immigration, and holds Government’s feet to the fire for delivering on its pledges.»

Men hvem skal innføre et slikt system, som tvinger frem en reduksjon i innvandringen, og hvem skal håndheve det? De samme politikerne som systematisk har sabotert en innstramming?

Vi ser samme uvilje mot å foreta seg noe hos samtlige politikere i Vest-Europa: I Norge vokser også innvandringen med en mellomstor by i året. Mediene fokuserer på asylsøkerne, ikke familiegjenforening, i et bevisst forsøk på å villede publikum.

Vi ser en tendens til å ville øke tilstrømningen gjennom kvoteflyktninger og redningsoperasjoner i Middelhavet. Man foregir at det er blitt rom for en økning, når faktum er at diasporaene er blitt så store at tilsiget er selvgående. Politisk er det blitt en umulighet å øke innvandringen, men likevel gjør man det. Det ligger en konfrontasjonsvillighet overfor egen befolkning i dette som kan ta pusten fra en. Hvor frekk går det an å bli?

De to lederemnene til å overta som Tory-leder og statsminister, viser ingen vilje til å ville gjøre noe med problemene.

Jeremy Hunt vil om mulig åpne portene enda mer:

Sajid Javid, the Home Secretary, and Mr Hunt have both said in recent weeks that they were opposed to the current target, which was included in the 2017 manifesto. Mr Hunt said Britain could not «pull down the shutters», calling for more flexibility in the system.

Mer fleksibilitet når tilstrømmingen står på 253.000? Det merkelige er at mediene er med på dette. De stiller ikke Hunt til veggs.

Man skal heller ikke vente seg kursomlegging av Boris Johnson. Han ønsker seg et poengsystem a la Australia og Canada.

Poengsystemet fører til en økning i innvandringen, sier de.

Johnson har vært tydelig på at han ønsker å innføre amnesti for ulovlige innvandrere som har vært i landet i mer enn 12 år.

Separately Mr Johnson pledged to introduce an amnesty for illegal immigrants who have been in the UK for 12 years or longer.

«[If] they have not got in trouble with the law, they have contributed to society, basically they’ve worked hard but they can’t pay tax…then I don’t think it’s commonsensical to think that we should deport such a large number of people,» he said.

Amnesti sender et signal, det vet Boris Johnson godt fra USA: Det forteller de illegale at det er bare å klore seg fast, så vil de få bli.

I USA har Demokratene fulgt denne linjen lenge. De går sågar inn for å avkriminalisere illegal innvandring, og i såkalte sanctuary states får de illegale gratis helsehjelp og ID som gjør at de kan kjøre bil og stemme.

Det anslås at det befinner seg rundt 22 millioner illegale i USA.

Vanlige amerikanere spør seg: Hvem skal representere våre interesser?

Tucker Carlson spør hvorfor vi ledes av mennesker om er oppsatt på å ødelegge våre samfunn.

Kjøp T-skjorten «kronisk norsk» fra Document her


Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.