Nytt

Labour har bevisst åpnet dørene for masseinnvandring for å forandre Storbritannia til et flerkulturelt samfunn, fremgår det av et dokument som regjeringen utarbeidet i 2000, akkurat da innvandringen skjøt fart. På få år har landet fått tre millioner nye innbyggere.

Det vakte oppsikt da Andrew Neather skrev en artikkel om at det lå ideologiske motiver bak masseinnvandringen: man ville drive sosial ingeniørkunst. Innvandrerne stemte ikke Tory, men Labour. I det flerkulturelle samfunnet ville den fjernkulturelle ideologien være sikret flertall.

Organisasjonen Migrationwatch har fått frigitt hele dokumentet. Det viser seg at de fleste henvisninger til «sosiale målsetninger» ble fjernet fra den versjonen som ble sluppet. Hvorfor ble de det, hvis det ikke betød noe?, spør leder av Migrationwatch. Fordi man visste at det var her hunden lå begravet og man ville ikke bli avslørt.

The document released yesterday suggested that Labour originally pursued a different direction. It was published under the title «Migration: an economic and social analysis» but the removal of significant extracts suggested that officials or ministers were nervous over references to «social objectives».

The original paper called for the need of a new framework for thinking about migration policy but the concluding phrase — «if we are to maximise the contribution of migration to the Government’s economic and social objectives» — was edited out.

Another deleted phrase suggested that it was «correct that the Government has both economic and social objectives for migration policy».

Sir Andrew Green, the chairman of Migrationwatch, said the document showed that Mr Neather, who claimed ministers wanted to radically change the country and «rub the Right’s nose in diversity», had been correct in his account of Labour’s immigration policy.
«Labour had a political agenda which they sought to conceal for initiating mass immigration to Britain,» he said. «Why else would they be so anxious to remove any mention of social aspects?

«Only now that their working-class supporters are deserting them in droves have they started to talk about restricting immigration.»

Hver gang noen forsøkte å reise en debatt om masseinnvandringen, svarte regjeringen og dens drabanter med å dra frem «rasekortet», som la både ballen og mannen død.

Men nå lar kritikken seg ikke stoppe.

Noe lignende kan man godt se for seg vil skje i Norge og Sverige. Innvandringen til Sverige har hatt samme åpen-dør prinsipp som Storbritannia.

Thomas Hammarberg ved Europarådet kritiserte sist uke Sverige for å tvangsreturnere irakere. Han mente det var risikabel politikk. Irakerne trenger beskyttelse.

Men Sverige har 117.000 irakere allerede. Finnes det ingen øvre grense, finnes det ikke noe hensyn til landet de kommer til? Teller ikke det med?

Meningsmålinger viser at britene mener landet deres holder på å bli ødelagt.

Det er ufattelig at Labour og sosialdemokratiene i Skandinavia har kunnet leke med disse kreftene.

The existence of the draft policy paper, which was drawn up by a Cabinet Office think tank and a Home Office research unit, was disclosed last year by Andrew Neather, a former adviser to Tony Blair, Jack Straw and David Blunkett.
He alleged at the time that the sharp increase in immigration over the past 10 years was partly due to a «driving political purpose: that mass immigration was the way that the Government was going to make the UK truly multi-cultural».

Labour’s ‘secret plan’ to lure migrants

Daily Mail: How Labour threw open doors to mass migration in secret plot to make a multicultural UK