Tony Blairs regjering la bevisst opp til å bruke masseinnvandring for politiske formål. For å gjøre det måtte de undertrykke data som viste sammenheng mellom masseinnvandring og kriminalitet, viser nye avsløringer fra avisen Evening Standard. I rapporten fra 2000 som omhandlet masseinnvandring, het det opprinnelig at man måtte påregne økt kriminalitet i kjølvannet av masseinnvandringen. […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Tony Blairs regjering la bevisst opp til å bruke masseinnvandring for politiske formål. For å gjøre det måtte de undertrykke data som viste sammenheng mellom masseinnvandring og kriminalitet, viser nye avsløringer fra avisen Evening Standard. I rapporten fra 2000 som omhandlet masseinnvandring, het det opprinnelig at man måtte påregne økt kriminalitet i kjølvannet av masseinnvandringen. […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.