Tony Blairs regjering la bevisst opp til å bruke masseinnvandring for politiske formål. For å gjøre det måtte de undertrykke data som viste sammenheng mellom masseinnvandring og kriminalitet, viser nye avsløringer fra avisen Evening Standard. I rapporten fra 2000 som omhandlet masseinnvandring, het det opprinnelig at man måtte påregne økt kriminalitet i kjølvannet av masseinnvandringen. […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.
Tony Blairs regjering la bevisst opp til å bruke masseinnvandring for politiske formål. For å gjøre det måtte de undertrykke data som viste sammenheng mellom masseinnvandring og kriminalitet, viser nye avsløringer fra avisen Evening Standard. I rapporten fra 2000 som omhandlet masseinnvandring, het det opprinnelig at man måtte påregne økt kriminalitet i kjølvannet av masseinnvandringen. […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.