Rettsbygningen i Augsburg. Foto: Alois Wüst / Wikimedia Commons.

Ved tingretten i Augsburg i Bayern pågår i disse dager en straffesak mot fem afghanske asylsøkere som er anklaget for voldtekt av en 15 år gammel tysk jente ved tre forskjellige anledninger.

Torsdag ble to av dem dømt, mens kjennelsen gjenstår for de tre andre. Hovedtiltalt i saken, Amir A. (18), ble dømt til to år og tre måneders ungdomsfengsel, mens Hamed S. (21) fikk ett år og åtte måneders forvaring. Begge hadde innrømmet de faktiske forhold, og ble dessuten dømt til å betale 5000 euro i oppreisning til fornærmede.

Ifølge aktor var også Davood E. (21) involvert da planene om å voldta «Sarah», som Bild kaller henne ble lagt. En tekstmelding lød:

«Ta med 10-15 euro, så kjøper vi alkohol og knu…. Sarah.»

Hamed S. skal også ha skaffet til veie hasj. 15-åringen lot seg invitere med til asylmottaket, hvor hun lot seg beruse og siden ble voldtatt i forsvarsløs tilstand.

Ved en senere anledning ble jenta ifølge aktor voldtatt utendørs ikke langt fra asylmottaket om kvelden. Forbipasserende fant siden jenta bevisstløs med smerter i underliv og rygg samt bloduttredelser på skulderen og halsen.

Etter soningen må Amir A. påregne å bli utvist til Afghanistan, skriver Bild.

 

Kjøp Oriana Fallacis bok her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.