Det er ikke mange av Katie Hopkins støpning. Hopkins var besøkt mange steder: Hos bønder i Sør-Afrika som ikke ser noen fremtid for seg og sine, i Toronto hvor hun leter etter canadiere, i islam-ghettoen Molenbeek i Brussel, i Paris, i den totalt islamiserte bydelen Savile Town i Dewsbury i Storbritannia, i Rinkeby i Sverige og i Israel hvor hun intervjuer jøder som har flyktet fra Europa. Og altså nå sist, i Oslo, hvor hun ertet på seg hele Twitter-venstre etter å ha lagt ut noen videosnutter fra en tur rundt på Grønland og Tøyen. (Politiet bestemte seg forøvrig for IKKE å imøtegå det hun sa om kriminaliteten i Oslo…)

Den svært fargerike, hjertevarme og frittalende Katie Hopkins var i storform i Oslo Militære Samfund i forrige uke. Her er videoen for de som ikke fikk vært tilstede eller fulgt med «live».

Kjøp T-skjorten «for en bilfri & varmere by» her


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂