Katie Hopkins er på plass i Oslo og klar for film og foredrag imorgen. Filmen begynner 1815!

Dagsavisen fortsetter der mediene slapp med Bannon: De og Bård Larsen tror den mest effektive måten å overbevise folk på er å tømme en dobøtte over dem. De graver etter avfall. Alle mennesker etterlater seg avfall, men det spesielle med venstresiden er at de samler på og lever av avfall.

Såvidt jeg vet kalles dette skatologi. Det er derfor alle nettdebatter ender opp under beltestedet. Det er kjedelig. Men noen blir hekta.

Bård Larsen er hekta.

Det må være noe som trekker ham til skikkelser som Bannon, Trump og Hopkins. Han kan ikke la være å hente dobøtta. Han ruger på den helt til det kommer noen forbi.

Mediene forsøkte å tie at Bannon skulle til Oslo og snakke for Document. Det gikk ikke så bra. Bannon tok Oslo Militære Samfund med storm. Og guess what: Han kommer igjen! Bannon likte seg i Oslo.

Nå er det Katie Hopkins Larsen og Dagsavisen advarer mot. Dagsavisen gjør ikke ett eneste forsøk på å finne noe positivt å si om hverken Bannon eller Hopkins. Spørsmålet er: Tror leserne på en avis som bare serverer dem avfall? Hvor mange ganger orker man spise en rett som bare består av oppkast?

Det er lett å forsvare Hopkins. She is a lovely lady. Det er bare å sjekke ut youtube. Det samme med Bannon. Hvordan tror pressen at de skal kunne karakterdrepe folk som har dusinvis av videoer på youtube. Er det virkelig slik at disse menneskene sier noe helt annet når de er på en scene og i et tv-studio? Hvor er det da all kvalmen kommer fra? Er det fra hodene på disse menneskene?

Larsen forsøker et gammelt trick: Vi var bedre før. Da hadde vi noe å tilføre. Nå har vi falt lavt. Det ligger i kortene at det bare er hvis vi hører på folk som Larsen og Rune Berglund Steen at vi har en sjanse til å bli frelst.

Vi må skuffe både Dagsavisen, Larsen og Berglund Steen.

Berglund Steen er en diehard. Da Lars Vilks var i Oslo for å snakke om en fengselsdømt svensk kunster, Dan Parks, sto et tyvetall norske organisasjoner på trappen av Deichmann og skrek seg hese. Det var skammelig.

Ved hver korsvei velger venstresiden feil. Det begynner å bli en ganske lang rekke. De vil stene de modigste personene vi har i dagens vestlige samfunn.

Det er egentlig synd på dem.

Jeg håper det får riktig mange til å komme til Oslo Militære Samfund i morgen.

Hopkins lar oss vise hennes nye film, Homeland. Den er et hammerslag.

«Vulgær bølle» med «rasistiske provokasjoner»
Et dypt fall for Document, mener Civita-historiker Bård Larsen om invitasjonen til den britiske høyrepopulisten Katie Hopkins, som står på scenen i Oslo onsdag.

 

Kjøp billetter til Katie Hopkins her


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂