Vi har igjen gleden av å la oss inspirere av fryktløse journalister som ikke lar seg stanse av de «rettroende» som vil fjerne alle digitale plattformer for meningsmotstandere. 22. mai kommer den britiske journalisten Katie Hopkins for å holde foredrag for oss.

Katie Hopkins er en journalist som reiser direkte til problemområder og stiller politikerne ubehagelige spørsmål. Hun er en sterk forsvarer av ytringsfriheten.

Katie legger ikke fingrene imellom og setter ofte ting på spissen for å få frem budskapet. Hun bruker sarkasme og humor i sine skarpe observasjoner og er ikke redd for å provosere.

Her er Katie i full aksjon i Florida i november ifjor hvor hun advarte amerikanerne mot å gå samme vei som Storbritannia:

Hele teksten fra foredraget finner du her.

Hennes Facebookside finner du her.

Hopkins jobbet tidligere som reporter for den canadiske nettavisen Rebel Media. Her går hun ut på gaten i Toronto og finner et fiendtlig islam…

I Brussel tok hun på seg burka for å gå inn i den muslimske gettoen Molenbeek som har vært et reir for mange jihadister i Europa.

Vi får besøk av Katie Hopkins onsdag 22. mai i Oslo Militære Samfund.

Vi viser Katies film «Homelands» klokken 18.15, altså før foredraget begynner like etter klokken 19.

Det er bare å glede seg!

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂