Sakset/Fra hofta

Scenene bak nyhetsformidlingene er ofte ikke det man tror. CNNs Becky Anderson fikk massiv kritikk på sin Twitterside etter filmingen av denne muslimske demonstrasjonen i London etter terroren på London Bridge. Inntrykket de fleste får er at dette virker svært regissert. Det er filmingen av filmingen som er interessant. Mange, og blant dem, Israel National News spør om ikke dette CNN driver med er fake news:

According to the original uploader of the behind-the-scenes clip, Mark Antro, CNN not only positioned the demonstrators in front of the cameras for a better shot, but also brought in minority police officers for the filming of the clip.

“Note the white police officers leaving before the CNN shot & the Asian officers coming in,” wrote Antro. “They then left after they went off air!”

«Bad covfefe» av CNN.

De samme demonstrantene opptrådte «spontant» flere steder i løpet av dagen. Katie Hopkins er ikke imponert over CNN. På Twitter videreformidler hun videoen av deres reportasje:

Også demonstrantene ser ut til å være gjengangere. Katie Hopkins spekulerer sarkastisk:

Hopkins fikk svar av CNN:

 

Og vi fant noen flere bilder av de få, men svært aktive demonstrantene:

«islamfunksjonærene», som Bassam Tibi kaller dem.

 

Tja, noen stor demonstrasjon var det jo ikke akkurat.  

De muslimske miljøene greier å samle seg i store antall i demonstrasjon bare saken er viktig nok:

Vi som så på minnekonserten i Manchester på søndag kunne heller ikke unngå å legge merke til at blant de 50.000 tilskuerne så kunne vi ikke se en eneste jente med hijab. Det er tilnærmet vanntette skott mellom parallellsamfunnene. Det nye flerkulturelle «vi» eksisterer bare i globalistenes idealistiske hoder.

BBC  Standard