Skadene på inngangsdøren til East Precinct i Seattle viser spor av ild, og på bakken ligger rester av hurtigtørkende sement. Foto: Seattle Police

Demonstranter med tilknytning til BLM-bevegelsen forsøkte natt til tirsdag å brenne flere politifolk levende. De brukte hurtigtørkende sement for å mure igjen dørene på en politistasjon i Seattle, samtidig som bygningen ble satt i brann.

“That’s not a protest, that’s not a demonstration that’s a directed attack against the police,” said Sgt. Randy Huserik with the Seattle Police Department. “Last night was, was clearly a coordinated attack against three Seattle Police facilities.”

– Det er ikke en protest, det er ikke en demonstrasjon, det er et rettet angrep mot politiet,» sa Sersjant Randy Huserik fra Seattle Police Department. – Det som skjedde i går natt var åpnebart et koordinert angrep mot tre Seattle-politianlegg.»(KOMO News)

I reportasjen på KOMO News, viser Huserik til at demonstrantene brakte med seg Quikrete, som er en hurtigtørkende sement.

“They mixed up the ‘Quikrete’ and then tried to seal off the exits,” said Sgt. Huserik. “I don’t think there’s a lot of leaps that have to be made about what their intent was last night.”

Hendelsen ble først rapportert av en lokal radiostasjon, som også fikk tilgang på en video som viser demonstranter som setter fyr på politistasjonen i East Precinct.

Saken spredte seg så til mindre og lokale, amerikanske medier:

Før den fant veien til større, i hovedsak, europeiske medier som Lifesite News og Daily Mail:

 

Les Hans Rustads kommentar: Borgerkrigen lurer

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.