En Trump-tilhenger oppsøkte demonstrantene mot Trump i London iført en MAGA-cap. Dette gjorde demonstrantene illsinte og de gikk til angrep mens de skrek «nazi-scum». Han fikk også en milkshake kastet på seg og capsen revet av.

Demonstrasjonen hadde flere kjente talere, blant annet Jeremy Corbyn. Han sa han var stolt over at London har en muslimsk borgermester:
Det kom ikke så mange som demonstrantene hadde forventet:

Baby-Trump ballongen ble fylt med helium igjen. Glissent med folk:

Senere på ettermiddagen, etter at han hadde deltatt i anti-Trump-demonstrasjonen bekreftet Jeremy Corbyn at han hadde bedt om et møte med Donald Trump for å «åpne opp en dialog». Trump sa at han ikke ønsket å møte Jeremy Corbyn. Corbyn hadde også nektet å delta i banketten til ære for presidenten. Trump kalte både Londons borgermester Sadiq Khan og Labour-leder Jeremy Corbyn for negative krefter.

Trump lovet britene en «fenomenal» handelsavtale så snart de er ute av EU.

Daily Mail Sky News

Kjøp T-skjorten «for en bilfri & varmere by» her


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.