Ikke før har Steve Bannon forlatt Oslo, før et annet stort navn står på plakaten: Katie Hopkins er ikke i samme divisjon som Bannon, men det er helt misforstått å sammenligne de to. Hopkins er en britisk journalist som har forlatt mainstream-mediene og/eller blitt sparket ut, etter hvert som hun har nektet å gå på akkord med sannheten.

Hun har bl.a. gjort noen intervjuer med Tommy Robinson, hvorav ett, like etter løslatelsen fra fengsel, var gripende.

Husk én ting: Det er ikke mange av Hopkins støpning. Når en som Steve Bannon får en slik behandling av Pål T. Jørgensen, tror du Tommy Robinson ville sluppet til?

Det er det vi står overfor. Når du ser hvordan en stor berømthet som Steve Bannon behandles, prøv å tenk deg hvordan de behandler folk med mindre status og innflytelse. Tommy Robinson er i ferd med å bli en ikke-person i Storbritannia. Arbeiderpartiet går inn for at han skal utestenges fra det offentlige rom, uten at de konkretiserer hvordan.

Hopkins slipper til hos Tucker Carlson, men ikke på BBC. Du får heller aldri se henne på NRK.

Dette er den virkeligheten vi lever vi. De menneskene som har noe å fortelle, blir utestengt.

Hopkins var vært over hele verden: Hos bønder i Sør-Afrika som ikke ser noen fremtid for seg og sine. Hun ser friheten smuldre i det Storbritannia som Volataire flyktet til. Kort sagt: Hun kan gi noen perspektiver på utviklingen som få andre.

 

Derfor bør du komme og høre henne i Oslo Miiitære Samfund neste onsdag.

 

Kjøp billetter til Katie Hopkins her