Katie Hopkins på Grønland i Oslo. Hennes korte standup ga venstresiden apoplektisk anfall.

At Katie Hopkins skulle få problem med å vise sin film Homelands, om jøder som må forlate Europa, – i Israel, er utrolig, men sant. Det sier noe om hvor sterk den patologien er som heter politisk korrekthet. Selv jøder er ikke immune, selv om den er suicidal.

Tre ganger ble Hopkins nektet å leie lokaler. Det foregikk en kampanje for å boikotte henne. Det venstreliberale miljøet er blitt mer intolerant ettersom deres posisjon svekkes. De reagerer med å ville stenge ned alt som går dem imot. Akkurat slik Raymond Johansen og Dagsavisen reagerte da Katie var i Oslo.

Jerusalem Post, som går for å være konservativ, omtaler Hopkins med de samme negative adjektiver som vestlige medier utenfor Israel:

The premiere of a controversial documentary film from British far-right activist and media provocateur Katie Hopkins was held in Jerusalem Tuesday evening after multiple cancellations and venue changes.

Hopkins – who is regularly labeled an Islamophobe and a racist – arrived in Israel earlier this week to screen the premiere of her film, Homelands, at an event Monday evening in Ra’anana. But that event was canceled, as were two other potential locations, before Hopkins said she finally found a fourth venue.

Viseborgermester Fleur Hassan-Nahoum måtte gripe inn og be om et lokale. Hun skriver:

However, what’s most bothered me is that those same sensitive souls who diligently contacted venues to prevent the movie from airing are not fighting to ban Linda Sarsour from London – a known anti-Israel advocate, best friends with the Louis Farrakhan who calls us termites. They are not fighting the harmful anti-Semitic curriculum in Palestinian schools. They are not fighting Nakba Week, which delegitimizes our right to be here.

They are selectively fighting against one woman because they have decided in their PC lexicon that there is no bigger evil, regardless of the subject.

For en bestemt type jøder er det viktigere å bekjempe alt som kommer fra høyresiden enn antisemittisme blant muslimer og venstreorienterte.

Men det blir færre av dem. De merker motgangen.

De har laget seg en fortelling om at det nye høyre egentlig ikke er for Israel og jøder, de later som for å få ram på muslimer.

Det har et tragisk ekko av historie når styret for britiske jøder, får seg til å si:

The Board of Deputies of British Jews told The Jewish Chronicle on Tuesday that “the vast majority of our community will remember Jewish history, and be clear that [those on] the far Right are no friends of ours.”

En som har hovedæren for at vinden har snudd, er Trump. Katie var nylig i New York og feiret hans bursdag. Katie har nok fortalt ham et og annet om hva som foregår i London.

Da Katie bemerket at Sadiq Khans by har opplevd tre drap på 20 timer, retvitret Trump og satte albuen i siden på Khan:

 

 

BBC hadde nyheten søndag morgen om at Trump retvitret en «far right» kommentator om knivstikkingene i London. Det hørtes nesten ut som om det var uanstendig å tvitre om knivstikking når det kom fra en på far right.

BBC legger ikke skjul på sin fiendtlige holdning og den blir bare mer og mer påtagelig.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.