Sakset/Fra hofta

KrFs landsmøte vedtok i helgen med tre­tusen­syv­hundre­og­førti­seks mot to stemmer å konvertere til den nye religionen islam.

Forslaget, som vakte almenn begeistring, kom etter at det hadde rablet for samtlige og biskop Snefrid Byfugleredelien grep ordet og talte varmt for Ukuleleland.

Fugleredelien talte høyt på Herrens tungemål som var abbel babbel lirumlarum og mange ble grepet av ånden og tok til å vitne om Herrens miskunn og nåde i busk og kratt.

Det er viktig for KrF å kunne omstille seg i det politiske landskapet, nå som vi har mistet det vesle vettet vi hadde, sier en fornøyd partileder Kjell Ingolf Rompestad, som vil få tittelen Hokus Pokus Filiokus bin Salman Munthe af Morgenstierne.

 

Svelget kamel – måtte på legevakten

Det var KrFs tidligere leder, Kjell Magne Bondevik som under helgens landsmøte på Batzebuel Bedehus, satte en kamel i halsen og måtte fraktes til legevakten i hui og hast.

Bondevik, som har lagt seg opp en betydelig formue bl.a. gjennom en rekke innbringende fredssentre, skulle vise at det var lettere for en rik mann å svelge en kamel enn å komme gjennom et nåløye, satte under forsøket deler av kamelen i vrangstrupen og måtte tas hånd om av ambulansepersonell som kom til stedet.

Vi trodde først han hadde fått den Hellige Ånd over seg, og falt omkull og priset Herren med høye rop, forteller Pastor Fromeide til Jærbuens Avis, men viste seg istedet at det var kamelen som hadde satt seg fast.

Kamelen, som bærer navnet Kalif Ali-Baba, slapp unna med noen skrammer, og er levert tilbake til eieren, en herr Selim Salabim al-Tani, storvesir ved Sultanens hoff i Makabeer-land.

 

Kjøp Christopher Caldwells «Revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten» fra Document Forlag her.