Sakset/Fra hofta

Det er meldt om at flere skadede etter KrFs landsmøte som ble avsluttet nå i helgen.

Det er ikke til å unngå at det er en del som ender på legevakten under partiets landsmøter, sier partileder Ebenezer Apeland til Hverdalsposten.

I år slo vi for eksempel sammen det tradisjonelle potetløpet med den årlige konverteringen til islam, forteller Apeland. Det sier seg selv at det oppstår endel tumulter når flere hundre deltagere i ulike vektklasser skal rekke inn i moskéen med en potet på en pinne. Vi opplevde også i år at det ble skutt med potetkanon inne i moskéen.

Flere av landsmøtets deltagere skal også ha blitt bortvist fra stedet etter å ha tiltvunget seg adgang til minaretens høytaleranleg og slik ha grått høylytt slik at det hørtes utover store deler av Tøyen-området.

Dette er en skandale, sier imam Hafzatulla Rotebergsæther ved World Islamic International Moské og Opplevelelsesenter på Berterud. Det var potetmos utover hele moskéen! Det ble også kastet poteter fra minareten! Flere tilfeldig forbipasserende skal ha blitt truffet.

Det vi bli lenge til vi åpner dørene for denslags apekatterier! sier den oppbragte imamen.

Det planlagte eggeløpet i Salaat al-Jamaal International Moské og Klatrepark på Trangerudbakken kan de bare glemme!

Partleder og kateket Ezekiel Abrahamsen sier at han beklager det hele og at personlig vil ta kontakt med de tre som forsøkte å ta med seg en levende gris inn i moskéen. Vi vet hvem de er! sier Abrahamsen. Det spiller ingen rolle at grisen skal ha vært kledd ut i hatt og frakk! sier partilederen bestemt.

 

Kjøp Oriana Fallacis bok her