Tavle

Det var KrFs Rulle Bolletrut som pådro seg en rekke spektakulære serieorgasmer under partiets landsmøte på Ebenziekel Menighetshus i helgen.

Bolletrut, som holdt et følelsesladet innlegg om dumhetens seier over ånden og vitnet om IS og Kalifatets velsignelse, ble så grepet av sin egen medmenneskelighet at hun falt ned fra talerstolen og rullet rundt på gulvet mens hun skrek ukontrollert og priset Herren på mange slags tungemål.

Forslaget om å rive Eidsvollsbygningen og ete opp gardinene ble enstemmig vedtatt av landsmøtet mens tårene strømmet og Halleluja-ropene lød.

Kjell-Magne Bondevik gikk selv ned på kne og spilte to-rader og sang.

KrF vil forøvrig la IS gå først i 17.mai-toget.

Det er vår plikt å få hentet IS-deltagere til Norge slik at disse også kan få delta i 17.mai-feiringen med boller og brus og hornorkester på Slottsplassen, sier en gråtkvalt Solveig Skolebollestad til NTB og legger til at det er mange i KrF som gleder seg til å se IS-flagget vaie blandt ny-utsprungen bjørk og norske flagg på nasjonaldagen.

Norge har plass til alle, hulker Billebollerud, også de sorte fra Hedningeland!

 

Kjøp Oriana Fallacis bok her