Tavle

Foto: Document

Astronomer verden rundt har gått sammen om å ta det første bildet av et sort hull!

Astronomer har nå rettet verdens kraftigste teleskoper mot Oslo Rådhus, hvor skattebetalernes penger forsvinner i et bunnløst sluk av praktbygg, sykkelstier, utekontor, grønt fjas, nepotisme og boliger til lykkejegere.

På en hurtig arrangert pressekonferanse uttaler forskerne begeistret:

«Ingen har noensinne sett maken! Folks surt ervervede penger blir bare sugd inn i hullet! Ingen slipper unna, og absolutt ingenting kommer ut av det!»

Et sort hull er et politisk fenomen hvor all logikk har kollapset fullstendig, og ikke engang en eneste liten lys ide kan slippe ut. Men siden det går fullstendig rundt for de inne i hullet, roterer det hurtig, noe som igjen skaper et magnetfelt av selvtilfredshet som stråler kraftig i spekteret av arroganse.

I jakten på dette sorte sluket, har astronomene fått mistanke om at det befinner seg et enda større bunnløst sluk rett i nærheten av Oslo Rådhus.

Dette hullet sender ut stråling på globalist-frekvensen, og dataene tyder på at selv om hullet svelger alle skattepenger det bare kan suge ut av folk flest, sender det også ut store jetstråler av cash i retning av den europeiske stjerneringen og den korrupte FN-konstellasjonen i stjernebildet Lykkejegeren, som alle befinner seg i Klimatåken.

Jakten på dette gigantiske sorte hullet ved NAVn «Løvebakken», vil fortsette så lenge oljefondet varer. Astronomene benytter seg av en optisk teknikk som kalles islamisering, hvor man bruker polarisert lys til å se det man vil se.