Lykkejegere strømmer til Tyrkia, Egypt og andre transittland fra alle verdens fattige land, i håp om å få delta på Merkels dødelige gummibåt-gameshow. Premien for å klare å sette en stortå på europeisk jord, er fri tilgang på rettigheter, advokater, nyttige idioter, trygd og blondiner, til evig tid. Europa begynner imidlertid å få nok av berikelsene, og stadig flere krever offentlig at migrantene må sendes hjem igjen. Da skjønner man imidlertid ingenting av det som foregår:  Migranter er en industriell eksportartikkel som sender enorme beløp hjem, enten det er fra trygd, jobb eller kriminalitet i Europa. Hjemlandet hverken kan eller vil ha dem hjem, for hvem vil avvikle en sånn industri frivillig?

Europa skal betale for hele verden

Når Egypts president Abdel Fattah al-Sisi slipper inn seks millioner migranter til sitt eget fattige land, og oppfordrer Europa til å lage regler som åpner opp for mer legal migrasjon til verdensdelen, så er ikke det fordi han bryr seg om migrantene.  Egypt har plenty problemer med overbefolkning og fattigdom som det er, og presidenten kunne naturligvis stoppet migrantene og mennskesmuglerne som står bak. Migrantene har det forferdelig, Egypt har ikke bruk for dem, og Egypt bryr seg ikke om dem. Men Egypt bryr seg definitivt om inntektspotensialet de representerer nå og i fremtiden.

Rundt seks millioner migranter oppholder seg i Egypt opplyser al-Sisi, som foreløpig forsøker å forhindre at migranter tar seg ulovlig inn i Europa, og ikke ønsker bruke dem som et pressmiddel, men da må naturligvis Europa «være med på å regulere den legale migrasjonen». Såvel flyktningeorganisasjoner som opphavs- og transittland har lenge krevet at Europa må åpne opp for flere rettslige muligheter til legal innvandring av migranter – som om ikke flere land i Europa ikke allerede står på kanten av kollaps. I tillegg påpeker  presidenten at jobber kan bare skapes hvis Europa hjelper Egypt med å bygge opp industri, selv om den måtte konkurrere med Europas egen industri.

En helt ubegripelig stor pengestrøm

Allerede i 2004 dokumenterte SSB at migranter prioriterer å sende penger hjem til familien, i den grad at 40 prosent sliter med å klare løpende utgifter. Og i 2017 avslørte Aftenposten at det er innvandrergrupper med lavest inntekt som sender mest hjem. Dette er naturligvis hovedgrunnen til «fattigdommen» og «trangboddheten» blant innvandererfamilier, som igjen brukes som brekkstang av venstresiden for å gi bort mer penger og rettigheter, så de ikke blir voldelige og kriminelle. Pussig nok slet ikke Norge med slike problemer på 50-tallet da fattigdommen og trangboddheten var mye større enn nå.

I 2016  kunne Bistandasaktuelt fortelle med stor glede og stolthet, at afrikanske migranter sender hjem 500 milliarder årlig. Og den «flerkulturelle» avisen Utrop tar‘n helt ut i 2018: Der sier de rett ut at innvandring er mer effektivt enn bistand – uten at de på noen måte ønsker å redusere bistanden heller. For sosialister måles nemlig godhet i hvor mye av andres penger man kan gi bort fortest mulig.

Der står det også å lese at i en undersøkelse fra 2006 anslo IFAD (Det internasjonale fond for landbruksutvikling) at arbeidsinnvandrere sendte 301 milliarder dollar tilbake til sine slektninger i opphavslandet, eller ca 2.400 milliarder.  Det vil være rimelig å anta at det beløpet har ca doblet seg med doblet antall migranter, og nå utgjør over 4 billoner kroner årlig. Hvis det stemmer nærmer det seg  statsbudsjettene for hele Norden til sammen.

Hvis vi ser på tall fra samme periode, viste FNs «World Drug Report 2005″ at det ble omsatt narkotika til en samlet verdi av 2115 milliarder kroner. Da utgjorde narkotika verdens tredje største handelsvare, etter våpenhandel og menneskehandel, men den var likevel mindre enn pengeeksporten fra migrasjon.

Pengeeksporten er oversett, underkommunisert og ønsket 

Det har gått 15 år siden disse tallene, og i 2015 eksploderte migrasjonen til Europa og ble storindustri. Det samme gjelder for USA. Mye tyder derfor på at menneskesmuglingen nå overgår narkotikasmuglingen – ikke minst fordi sterke politiske krefter og miljøer i Europa og USA, ønsker mer menneskesmugling og migrasjon hjertelig velkommen, uten å kunne forklare hva de vil oppnå med det. Faktisk, kan man hevde at europeiske globalist-myndigheter samarbeider med menneskesmuglere indirekte, ved å skape et stadig større marked for deres tjenester.

Men pengestrømmen som går fra innvandrere i vestlige velferdsland til alle verdens fattigland, er altså betydelig større enn inntektene fra mennskesmugling eller narkotikaiomsetning i de samme vestlige landene. Og denne pengestrømmen er ikke bare «mer effektivt enn bistand», den er også fullstendig lovlig, anerkjent, og godkjent av myndighetene i vestlige land, i motsetning til narkotika og menneskesmugling.

Mennesker som viktigste eksportartikkel

Og slik har altså vestlige globalister gjort migrasjon til den største eksportartikkelen: Fattigland skiper ut borgere, og mens menneskesmuglerne får et engangbeløp, får Fattigland en enorm årlig kontantstrøm tilbake. Når politikere fra Fremskrittspartiet, Sverigedemokratene eller Nye Borgerlige hevder at repatriering er løsningen på denne langsomme katastrofen, (gjerne gjennom å ville betale et engangsbeløp av skattepenger for å få folk til å reise hjem til Fattigland) så tar de ikke inn over seg tallene og drivkraften bak migrasjonsbølgen:

Hjemlandene vil ikke ha borgerne sine tilbake. De vil at dette eksportproduktet blir der de er, og enda flere eksporteres til Europa, så pengestrømmen fortsetter. Og derfor er det umulig å returene migranter.

Marrakeshavtalen er en langsom atombombe mot vestlige samfunn, og globalistene elsker det

Dette er også grunnen til at Egypts president  al-Sisi og all verdens andre fattigland i FN, ber Europa inngå et samarbeid om regulær migrasjon, som jo er et bærende element i FNs omstridte migrasjonsavtale, som igjen ble formelt godkjent av FNs hovedforsamling i desember 2018, etter å ha blitt vedtatt i Marrakesh tidligere samme måned: De vil ha alle pengene. Europa er et bytte. Som overgir seg, underkaster seg og gir bort alt helt frivillig. For det er ingen andre land i verden som skal avvikles på denne måten. Det er bare vestlige land som skal bli «flerkulturelle» og plikter å ta imot hele verden.

«Legal migrasjon skaper velstand», sa Tysklands statsminister Angela Merkel under Marrakesh-møtet. Men velstand for hvem? Det er europeiske og amerkanske borgere og skattebetalere som får lide for globalistenes galskap som river egne land i filler, oppløser samfunnslimet i Europa, og undergraver hele verferdssamfunnet som genersajsoner møysommelig har bygget opp gjennom nøysomhet og solidraritet.

Globalistene er i ferd med å ødelegge alt på noen få tiår. Men de får jo jobb i EU og FN for innsatsen, så det er verd det.  Ikke sant Erna?

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.