I en kort pressemelding fra Menneskesmuglernes Verdensforbund (M.A.F.I.A) opplyser Generalsekretær Muhammad Ali Ibn Haha al Fokju at statsminister Erna Solberg er innstilt til den gjeve Menneskesmuglerprisen, som hvert år deles ut på en gedigen sjørøverfest på stranda i Libya, hvor hun også vil bli utnevnt til æresmuslim.

Begrunnelsen for utnevnelsen lyder som følger:

– Erna Solberg er en oversett størrelse internasjonalt når det kommer til å styrke markedet for menneskesmugling. Selv om landet hennes tar imot færre av våre kunder enn idiotien Löfven, har hun en helt unik kvadruppel rolle som gir henne en stor nytteverdi for M.A.F.I.A.

1: Hun er statsminister for et søkkrikt land fullt av naive vantro som alltid vil ha mer av våre kunder
2: Hun infiltrerer seg i EU-systemet selv om landet hun styrer ikke er medlem
3: Hun klarte å kjøpe seg inn i Sikkerhetsrådet med andres penger
4: Hun er leder for gruppen av pådrivere for FNs bærekraftsmål

Denne firedoble rollen viser at Erna Solberg driter fullstendig i all etikk og er villig til å selge bestemora si for å bli en del av eliten av korrupte globalistsnobber. Slike prinsippløse statsledere forekommer ellers bare i bananrepublikker, og verdens menneskesmuglere er helt avhengige av å ha slike vestlige muldvarper som brøyter vei for mer business. Heia Erna!

HaHa al Fokju er et barn på 46 år, er udannet på gata i Mogadishu og har doktorgrad i faget «Vestlig Woke og Svakhet».  Han har vært leder for Menneskesmuglernes Verdensforbund siden 2010. Han har konstant jobbet i kulissene for å få Vesten til å fortsette å bombe muslimske land til å bli demokratiske som Vesten – for da må de åpne sine hjerter for unge krigføre menn på flukt etter cash og blondiner, så Vesten blir antidemokratiske muslimske land. See?

Gullåret 2015 sies å være hans stolteste øyeblikk. Det bekreftet endelig hans teori om at menneskesmugling til Vesten i fremtiden kunne overstige lønnsomheten til narkotikasmugling. Denne teorien har skapt mye latter og hån blant kriminelle bander i Drittland, men det kriminelle geniet HaHa al Fokju holdt fast ved at selv om europeiske statsledere er besatt av å bekjempe dopsmugling, vil de uten forbehold rive grenser og bidra til menneskesmugling – absurd nok.

«Vi dytta folk bare ut på bøljan blå, og når mange nok drukne-dauer, er seier‘n vår», uttalte han engang til en kvinnelig reporter fra BBC, som takket for voldtekten i ettertid og påpekte at Haha al Fokju er et barn og et offer. Motstanderne mente at ingen statsledere er inni palmeskauen tjukke i huet, men de tok altså feil, og Muhammad Ali Ibn Haha al Fokju er nå ubestridt konge av M.A.F.I.A.

Nå vil alle ha en bit av «The Big New Biz»: Selv Tyrkias president Erdogan kjenner duften av vestlige skattepenger, og sies å ha donert en kjælehyene ved navn «Angela» til HaHa al Fokju som takk for hans enorme bidrag til islamisering av Europa.

Kundene strømmer nå til menneskesmuglere fra all verdens fattigland, samtidig som deres tidligere kunder er på plass i Europa og inviterer slekta til trygd og blondiner. Menneskesmugling, som før bare var et push-fenomen, har altså blitt et push/pull-fenomen under HaHa al Fokju, og dermed ustoppelig. Familiegjenforening er nemlig dritlukrativt når alle viser seg å være i familie.

Erna Solberg er favoritt til årets pris, fordi de andre innstilte har vunnet tidligere. Her inngår trippelvinneren Angela Merkel og dobbeltvinneren Stefan Löfven. Prisen består av en forgylt statue av en langfinger, 100 somaliske shilling og 50 sårbare «barn» fra Moria-leiren.

Erna Solberg har så langt ikke kommentert innstillingen, men gleder seg alltid til sjørøverfest og middag.

Bestill Kent Andersens store klimabok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.