Gjesteskribent

Billedlig fremstilling av Fru Justitia, rettferdighetens gudinne i romersk mytologi. Bilde: Deval Kulshrestha / Wikimedia Commons (utsnitt).

Hva tenker jeg på?

Jeg tenker på ulvene som nå løper etter en dame i Arbeiderpartiet. En som har jukset med reiseregninger. Forrige gang var det en mann fra Frp.

Det er selvsagt ikke greit at våre folkevalgte jukser til seg mer enn de har krav på. Men er dette en så viktig sak at det er DEN viktigste saken i hele Riket når det pågår?

Jeg mistenker at det er langt grovere overtramp og tilfeller av juks som foregår innenfor Stortingets vegger. Og inngåelse av strøm- (ACER) og migrasjonsavtaler (FNs «Global Compact for Migration») fremstår for meg som langt større svik enn å ta betalt for å dra på hytta.

Ja. Min politikerforakt er stor. Og den er langt større overfor de som selger sjela på globalismens alter, enn for folk som gir etter for personlig svakhet og jukser med reiseregninger.

Disse som jukser på reiseregninger, får dessuten en straff som faktisk ikke står i forhold til forbrytelsen. De ødelegger sin karriere, mulighetene for ansettelse videre og de henges ut offentlig i vår moderne versjon av gapestokk. En straff langt ut over det jeg vil tro er vanlig skulle dette forekomme i det private, eller andre offentlige instanser.

Så der «våre» representanter på Tinget fortsatt kan drive med grov utroskap overfor det norske folk og fremtidige generasjoner, løper ulvene etter «småfisk» som har gitt etter for fristelse og vist sin svake karakter. Folk som nå får svi langt utover det forbrytelsen rettferdiggjør.

Gratulerer.

 

Forhåndsbestill Oriana Fallacis bok her