Foto: New Zealands statsminister Jacinda Ardern 

New Zealands statsminister Jacinda Ardern møtte representanter for den muslimske befolkningen i Canterbury flyktningsenter i Christchurch for å kondolere. Hun sa at hun hadde snakket direkte med Facebook om delingene av videoen som terroristene sendte live. Facebook melder at de har slettet 1,5 millioner delinger av videoen.

New Zealand Prime Minister Jacinda Ardern speaks to representatives of the Muslim community at Canterbury refugee centre in Christchurch, New Zealand March 16, 2019. New Zealand Prime Minister’s Office.

Det er naturlig nok et stort behov for å vise sympati for ofrene. Både med blomster, klemmer eller, som her, med hijab.

Reuters

Kjøp bokpakken med bestselgerne fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂