Sakset/Fra hofta

I helgen gikk over 500 mennesker i sørgemarsj gjennom den tyske landsbyen Worms. De minnes 21-åringen Cynthia R. som i forrige uke ble brutalt knivdrept av sin 22 år gamle tunisiske kjæreste Ahmed T. Hun tilpasset seg alle hans muslimske krav, men da hun nektet å flytte til Tunisia, drepte han henne uten nåde.

De ble kjærester for fire måneder siden, rapporterer Samhällsnytt, som har plukket opp saken som sprer seg gjennom alternative medier, men langt på vei er fraværende i mainstream media.

«Hun var et snillt menneske. Hun sa aldri et vondt ord om noen. Hun elsket jobben sin og ønsket å studere for å bli jordmor. Hun var glad og munter, og kjent for sin varme og hjelpsomhet», sa onkelen hennes til det tyske nettmagasinet PI-News. Cynthia var glad i dyr og hadde to hunder, men plutselig forandret hun seg radikalt.

Hun begynte å tilpasse seg Ahmeds krav til hvordan en muslimsk kvinne skal være. En venn av familien forteller at Cynthia begynte å bære hijab for Ahmed skyld. Hun sluttet å bruke sminke, og begynte å lære arabisk for hans skyld.

Ahmeds asylsøknad var allerede avslått da Cynthia og Ahmed møtte hverandre, og han var klar over at han ville bli utvist. Derfor forsøkte han å overtale Cynthia til å reise med ham til Tunisia, men der trakk hun streken. Hun sa nei, og det ble fatalt.

Motivet for drapet er fremdeles uklart, men det er spekulert flere ganger om asylsøkere som skal utvises begår alvorlig kriminalitet for å klore seg fast i landet de er i – særlig fordi det er lett å hevde seg sinnssyk i gjerningsøyeblikket i europeiske rettssaler, og gjennom det slippe straff og få terapi i stedet.

Klart er det imidlertid at den 21 år gamle kvinnen ble drept med ti knivstikk i nakken, brystet, hendene og ryggen. PI-News skriver at Cynthia ville ha vært i live i dag (som altfor mange andre vestlige kvinner og menn) hvis myndighetene hadde hatt bedre grensekontroll, utvist Ahmed med én gang, eller plasserte ham i fengsel for et tyveri han hadde begått. Men ingenting ble gjort.

Innvandringsvennlige Tyskland har tidligere nektet å klassifisere Marokko, Algerie og Tunisia som «trygge land» det er mulig å deportere asylsøkere tilbake til. Det koster liv, men mainstream-mediene nekter å skrive om den enorme faren som vestlige politikere har satt unge kvinner i gjennom masseimporten av dysfunksjonelle unge menn fra dysfunksjonelle muslimske samfunn. Det bidrar bare til enda flere unødvendige tragedier.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!