Nytt

Foto: Privat

En bedriftseier i Nordland er tiltalt for å ha forgrepet seg mot unge gutter over en femårsperiode.

VG skriver at mannen er tiltalt for overgrep som skal ha skjedd i perioden fra juli 2012 til høsten 2017.

Mannen ble pågrepet 5. desember i fjor etter et anonymt tips måneden før, og politiet i Ofoten har etterforsket saken siden den gang. Tidligere har politiet opplyst at det er 40 fornærmede i saken, men mange av forholdene er blitt henlagt på grunn av foreldelse eller manglende bevis.

Mannen er tiltalt for ett tilfelle av seksuell omgang med et barn under 16 år ved at han skal ha onanert en av guttene. De andre tiltalepunktene beskriver i hovedsak beføling og klyping av seksuell karakter, men også onanering.

Ifølge tiltalen skal bedriftseieren ha begått de seksuelle handlingene i bedriftens lokaler, i den lokale svømmehallen samt hjemme hos ham selv.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!