Kommentar

Etter at Arbeiderpartiet gikk tom for både politikk og argumenter, da vestkantsnobben tok over sånn utpå åttitallet en gang, har det blitt vrient å holde seg på høyden. Det holdt en stund å være rik, pen i tøyet, importere islamsk stemmekveg og messe «ansvarlighet» til velgerhjernen ble lammet, men så surra det seg til: Surrete lederskap kom og gikk, sosialismen gikk i baret, og arbeiderklassen druknet i oljepenger. Hvordan skal man rettferdiggjøre «Arbeiderpartiet» da? Hadia Tajik har den nye strategien klar: «Alt er konspirasjonsteorier!»

Den 30. oktober avslørte Hadia Tajik den supernye kommunikasjonsstrategien til Arbeiderpartiet, gjennom indignert å sutrefrese i VG: «Nå ser vi hvilket FrP vi får: Det blir Sylvi Listhaugs FrP – et FrP som anerkjenner konspirasjonsteorier».Målet er som vanlig å få alle Ap-kritikere til å bli stumme av skam, som jo er siste sørgelige rest av Aps politiske prosjekt. Og hva annet skal man si når voksne FrP-damer fra Vestlandet nekter å følge multikulturens lover for dannet tåketale? Hmf!

Dette erstatter den forrige kommunikasjonsstrategien, «Vi har alltid hatt Fremskrittsparitets innvandringspolitikk», fra esketrollet Masud Gharahkhani, som erstattet den forrige-forrige strategien, «Høyrepopulister er farlige!», som igjen erstattet den forrige-forrige-forrige kommunikasjonsstrategien: «Alle er rasister!», som erstattet den 4x-forrige kommunikasjonsstrategien: «Jeg holder pusten til jeg får 36,9%!», som igjen erstattet den 5x-forrige kommunikasjonsstrategien: «Vi vil ha loff!!» Puh …

Dermed er det (frem til neste kommunikasjonsstrategi, som ventes om få uker) en konspirasjonsteori å hevde at Ap har en kommunikasjonsstrategi. Skjønner? De har heller ikke en kommunikasjonsavdeling,  spin-doktorer eller propagandaavdeling. Og enhver drittsekk som påstår at Ap står bak innføringen av flerkultur og islam i Norge, er en konspirasjons-pudding med Breivik-bær på toppen. Si unnskyld cirka to millioner ganger, så blir du kanskje tilgitt. Eller ikke.

Og du kan bare våge å hevde at Arbeiderpartiet har en agenda, politikk, mål, planer eller lederskap. Hah! Konspirasjonsteorier alt sammen! Overalt! De er som møll! Faktisk er det en konspirasjonsteori å overhodet hevde at Arbeiderpartiet er et politisk parti! Kom deg ut av den, ditt Freppetroll!

Ved et fryktelig arbeidsuhell gjenspeiler dessverre denne nye kommunikasjonsstrategien ganske presist problemet med Arbeiderpartiet: Det HAR faktisk verken politikk, mål, planer eller lederskap (Doh!), men siden partiet (som altså ikke er et parti) ikke har kommunikasjonsavdeling eller politikere heller, vil det ta noe tid å oppdage blunderen – i god nyere Arbeiderparti-tradisjon: «Move along people – nothing to see here!»

Ikke rart arbeiderbevegelsens store ledestjerne må ansette kommunikasjonsfolk i fleng – uten at det ligger noe konspiratorisk i dét, altså! Unnskyld, unnskyld, unn … nei da, jeg bare feiker. Man trenger ikke unnskylde seg for å si sannheten. Ikke hjelper det heller. Det har Tajik lært oss alle.

 

Forhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!