Tegning: Karine Haaland

Drammens Tidende avslører – migrantskipet Aquarius nektet å legge til i Italia.

– Vi hørte skrikingen inne på land, sier migrantene som har betalt flere hundre tusen for å bli satt ut i en lekk robåt på Libya-kysten i påvente av å bli plukket opp av velstående sosialister med eget skip.

At italienere flest har et høyt og pågående skrikenivå døgnet rundt, var ukjent for de uheldige migrantene. – Det der orker jeg faen ikke! sier en av migrantene. – Jeg betalte ikke masse penger for å høre på den gaulingen twentyfour-seven!!!

Nå vil de heller til Spania.

– Jeg har hørt at Spania skal være et fredelig land, hvor man fører en rolig og behersket samtale, sier Swa Hili fra Madagaskar, som gleder seg til å nyte roen og freden.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!