Hillary tapte valget og har ikke kommet over nederlaget. Men det kan være skjebnen har verre ting i vente. Hvis Horowitz-rapporten er knusende mot etterforskningen, kan det bety en enda større ydmykelse.

Inspector general for justisdepartementet og FBI, Michael Horowitz, opplyser i et brev til Senatets justiskomite at han vil offentliggjøre rapporten om etterforskningen av Hillary Clintons epostservere 14 juni.

Tilfeldigvis er dette Trumps bursdag. Den 12 møter Trump Nord-Koreas leder Kim Jong Un. Det kan være et godt varsel for Trump.

The highly-anticipated inspector general report about the Justice Department and FBI’s handling of its investigation into Hillary Clinton’s email server is set to be released on June 14, President Trump’s birthday.

Michael Horowitz, the Justice Department’s inspector general, told Senate Judiciary Committee Chairman Chuck Grassley that the report is currently under review and certain parts are being classified, but “[m]ost of this process is complete.”

“[W]e anticipate releasing the report on June 14, 2018,” Horowitz said in a Thursday letter to Grassley.

Mye står og faller med rapporten. Vil den blåstemple James Comey og FBIs behandling av Hillarys epostservere, eller vil den stille de ansvarlige til veggs? I sistnevnte tilfelle kan det ende med tiltaler. Det er vanskelig å se for seg noen mellomting.

washingtonexaminer.com

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂